Ένθεση HTML μη διαθέσιμη.

Πιο κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο η νεολαία με την πρωτοβουλία #YouthChallenge του Α. Γεωργούλη

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και στην Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης σήμερα, 4 Μαΐου 2022. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη νέα πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει, το #YouthChallenge. Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας, ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης προσκαλεί τους νέους να φτιάξουν ένα σύντομο μήνυμα απαντώντας στο ερώτημα: “Ποιο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσατε μέσα στην πανδημία και πώς νομίζετε ότι η ΕΕ μπορεί να συμβάλλει στη λύση του;” και να το στείλουν στο e-office@alexisgeorgoulis.eu ή να το ανεβάσουν στα social media σας με tag #georgoulisalexis_ep (Instagram) και #alexisgeorgoulismep (Facebook).

YouTube player

Πιο συγκεκριμένα σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή ανέφερε: “Καλούμε τους νέους να μας πουν πως περάσανε μέσα στην καραντίνα, τι προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει εκείνοι ή οι φίλοι τους, δηλαδή έχουν καταλάβει ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία δεν τα έχουν ζήσει οι ίδιοι και να μας πούνε πως το βλέπουνε σχετικά με την Ευρώπη. Δηλαδή, τι θα μπορούσε να κάνει η Ευρώπη για να λυθούνε αυτά τα θέματα, αυτές οι παθογένειες”.

Το υλικό αυτό αποτελεί μία Διαβούλευση με τους νέους και θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο του ευρωκοινοβουλευτικού έργου του Ευρωβουλευτή.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Ευρωβουλευτή. 

YouTube player

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την δράση μπορείτε να βρείτε εδώ.

#Youth Challenge